Den finlandssvenska landsbygdsriksdagen

Landsbygdsriksdagen är en konferens som samlar landsbygdsaktiva från hela Svenskfinland. Evenemanget är en röst för byarna, organisationerna och människorna på landsbygden.

Landsbygdsriksdagen arrangeras vartannat år runt om i Svenskfinland. Den sextonde finlandssvenska Landsbygdsriksdagen hölls online 11.9.2020 som en kick off för den fysiska landsbygdsriksdagen som var ämnad att hållas i mars 2021 i Lovisa.

Utvecklingsförening SILMU rf var arrangör för Landsbygdsriksdagen online 2020 och är också värd år 2021, i samarbete med det finlandssvenska landsbygdsnätverket och andra aktörer.

Välkommen med!

Gilla oss på Facebook


 

 

 

Mikael Björklunds Smakbyn

03.04.2018 kl. 10:10
Mickes personal välkomnar oss till Smakbyn på Nordisk Afton den 5 oktober - mer info i programmet här!

https://landsbygdsriksdagen.fi/program_och_boende/

Känd från tv och de egna kokböckerna är Micke du och vän med oss alla. Gäster och lokala, de som bara hälsar på eller spenderar timmar runt borden i den trivsamma restaurangen. Mickes generositet, värme och omtanke möter alla och de kluriga underfundigheterna finns både i känslan, i mottagandet och i inredningen. Just denna kväll är Micke dubbelbokad men vi kan vara trygga i att värdskapet och serveringen sker i hans hjärtevarma anda!

Och, under helgen dyker Micke nog upp, någonstans :D

Smakbyn

(den fina bilden på Micke är från Smakbyns hemsida)
Leader Åland